Autovuokraamo FiRENT Hämeenlinna

Palveleva, suomalainen, sopivan kokoinen autovuokraamo Vanajantiellä jo vuodesta 1986. Hoidamme autonvuokrausasiasi vankalla ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.

Kalustostamme löydät sopivankokoiset autot manuaaleina ja automaattivaihteisina. Kokoluokat isosta pieneen, tarvitset sitten pientä henkilöautoa, tilavaa farmaria tai maasturia. Lisäksi tarjoamme pakettiautot muuttoon ja kuljetuksiin. Isompi porukka liikkuu yhdessä mukavasti B-kortilla ajettavalla 9 hengen pikkubussilla tai 7 hengen tila-autolla.

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Tämä takaa sen, että asiakkaanamme pääset luotettavalla kalustollamme turvallisesti perille.

Tarvitsetko sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi? Meidän kauttamme se hoituu. Sijaisauton voimme toimittaa liikkeen pihaan Hämeenlinnan keskustan alueella. Hansel sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä.

Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille. Säästä yrityksen kuluissa ja vuokraa auto väliaikaiseen autontarpeeseen. Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan. Pidemmät vuokraukset myös yksityisille vaikka loman ajaksi.

Soita rohkeasti tai tee edullinen nettivaraus vaikka saman tien!