VodaX Glass Coat autolasipinnoite on kehitetty suojaamaan ajoneuvon lasipintoja ja edistämään turvallista liikkumista vaikeissakin ajo-olosuhteissa. Vesi, suolauksessa käytettävät kemikaalit, piki ja kiviperäinen pöly muodostavat liuoksen, joka estää kuljettajaa näkemästä turvallisesti tielle, ja aiheuttaa lasinpyyhkijöiden hiertämänä tuulilasilla ennenaikaista kulumista. Lasinpesurin säiliön tyhjennyttyä vastaan tulevan liikenteen likasumu vain leviää tuulilasin pintaan. Huono näkyvyys lisää onnettomuuden vaaraa huomattavasti.

VodaX Glass Coat muodostaa autolasille suojaavaan helppohoitoisen titaaninkovan pinnoitteen. Käsittelyn ansiosta auton lasipinnat säilyvät kirkkaina ja puhdistuvat huomattavasti helpommin vaikeassakin ajokelissä. Lasinpesunestettä kuluu vähemmän eikä lasille sumuava likaseos ”tuki” näkyvyyttä vaan pyyhkiytyy helpommin jättäen näkymän tielle kirkkaaksi. Hyvä näkyvyys parantaa ajoturvallisuutta ja vähentää kuljettajan stressitasoa. Pinnoitteen vaikutus kestää kovassa mekaanisessa rasituksessakin maantiekäytössä tuulilasilla vähintään 25000 km ja sivu- ja takalaseilla sekä lasisilla peilipinnoilla 300 000 kilometriä. Lasit on lisäksi helpompi puhdistaa esim. jäästä pakkasaamuisin.

  • kristallin kirkas näkyvyys
  • lasipinnat helppo puhdistaa
  • kesto tuulilasissa jopa 25 000 km
  • ei sisällä silikoneja
  • ei haittaa tuulilasin korjausta

Turvalliseen autoiluun vaikeassa ajokelissä suosittelemme pinnoitteen lisäksi että tuulilasin pyyhkijöiden kunto tarkastetaan säännöllisesti ja että lasinpesunestesäiliössä on vallitsevaan säähän sopivaa lasinpesunestettä!